søndag 31. januar 2010

Kort nummer 3

Dette kortet føles ikke ferdig, men jeg tar det med uansett. Her ville jeg nok hatt et mønsterpapir av ett eller annet slag bak bildet. Enten et som er kjøpt på butikk, eller et som er hentet fra nett. Det ligger massevis av bilder på nett som kan brukes som bakgrunn. Og for de som ikke ønsker det, er det bare å bruke et vanlig tekstprogram og lage en bakgrunn med tekst. Du kan for eksempel dekke et ark med "god valentindag god valentindag god valentindag" og skrive ut som bakgrunn.

Når jeg tar dette utkastet med, er det mest for å vise hvordan du på et enkelt vis kan lage blomster til å pynte kortene dine med. Her ligger et kantbånd limt fast som gress i bunnen. Blomsterstilkene er smalt silkebånd og kroklisser i forskjellig tykkelse. To av blomstene har fått kroklisser stiftet fast til stilken som blader, mens den tredje har fått blader av hjerteknapper. Jeg valgte å stifte fast "bladene" i stedet for å lime dem fast rett og slett for å få litt "liv" i kortet.

Blomstene er også for å vise forskjellige muligheter. Den første er fra bordpynt kjøpt på Nille. De koster under 20 kroner for en pose med ganske mange blomster, og kan brukes til det meste. Blomst nummer to er en vanlig heklablomst, og nummer tre er fra en demontert lysmansjett. Her i huset lever lysmansjetter farlig... Inni den blomsten finner vi en blomsterknapp som er klippet av en jakke som minsta hadde. Den var ikke lenger passe, og da slo mor til og hentet knappene før jakken gikk i søpla. Etter å ha vært brukt av fire barn var det ikke så mye jakke igjen, men knappene fikk i allefall nytt liv ;-)

Dessverre ble bildet litt dårlig, men lampelys og blits viser ikke ting fra sin rette side for tiden, og ute er det mørkt og vått..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Ser at du har hatt en produktiv dag.Fine kort du har laga.Hilsen " Petra"

Mariann S sa...

Syns dette også var veldig flott.
Kanskje dette blir den eg velger, med heklablomster. Du har vore flink :)

hobbyvenn sa...

Så fine kort du har laget. Likte de to første best, men det siste var også sødt.